Sinds 1985 zorgeloos wassen en drogen
Gratis reparaties!
Dagelijks opzegbaar
Snelle bezorging
Geen verborgen kosten

Wasmachine huren in Nijmegen?

Ga jij studeren en op kamers wonen in Nijmegen? Dan wil je natuurlijk niet ieder weekend naar huis om te wassen. Het aanschaffen van een wasmachine is natuurlijk relatief duur voor de periode waarin je studeert. Hoevenaars Wasmachineverhuur heeft daarom de perfecte oplossing; een wasmachine huren in Nijmegen! Met een flexibel huurcontract huur je eenvoudig en snel een wasmachine en een droger voor de duur van je studie. Voor een klein bedrag per maand heb je al de beschikking over een goede wasmachine en droger. Bekijk hier waar je op kunt letten bij het leasen van een wasmachine.

Wat doe je met het contract na het studeren in Nijmegen?

Dan kan je het huurcontract eenvoudig opzeggen of overdragen aan je huisgenoot. Ideaal, want zo heb je alleen de kosten wanneer je de wasmachine ook daadwerkelijk nodig hebt. Mocht je wasmachine of droger kapot gaan in Nijmegen, dan repareren wij deze gratis binnen twee dagen voor je of wij ruilen deze om voor een werkend exemplaar. Wij weten namelijk maar al te goed dat je in je studententijd liever niet zonder wasmachine wil komen te zitten.

Meerdere wasmachines huren als wooncoöperatie?

In een keer meerdere wasmachines en drogers leasen/huren in de regio van Nijmegen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Begin nu met zorgeloos wassen en drogen