Sinds 1985 zorgeloos wassen en drogen
Gratis reparaties!
Dagelijks opzegbaar
Snelle bezorging
Geen verborgen kosten

Wasmachine huren Eindhoven?

De studententijd; toch wel een van de mooiste periodes van je leven. Zeker als je gaat studeren in Eindhoven en heerlijk gaat stappen in Stratumseind. Huur je een kamer en moet je ook nog studiegeld betalen? Dan is het leven al duur genoeg en zit je niet echt te wachten op de aanschaf van een wasmachine en droger.

Ook al ben je geen student, dan zijn er alsnog genoeg redenen om een wasmachine te huren in plaats van het kopen van een wasmachine. 

Oplossing voor wassen in Eindhoven?

Gelukkig heeft Hoevenaars Wasmachineverhuur de perfecte oplossing! Via Hoevenaars Wasmachineverhuur, huur je namelijk snel en eenvoudig een wasmachine en droger voor slechts een klein bedrag per maand. Er zijn geen verborgen kosten en wanneer je wasmachine of droger kapot gaat wordt deze gratis binnen twee dagen gerepareerd of omgeruild. Ideaal toch! Zo kom je nooit meer zonder wasmachine of droger te zitten in regio eindhoven en heb je geen onverwachte reparatiekosten. Ben je klaar met studeren of besluit je om toch een wasmachine aan te schaffen? Dan kan je je huurcontract eenvoudig opzeggen of je schrijft het contract over op naam van je huisgenoot.

wasmachine huren zonder bkr toetsing?

Heb je een studieschuld waar een negatieve BKR registratie aan verbonden is? Ook dan hoef je je geen zorgen te maken want bij Hoevenaars Wasmachineverhuur wordt er niet gekeken naar een negatieve BKR registratie.

Geniet dus optimaal van je studententijd in Eindhoven zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de aanschaf van duur witgoed. Naast een wasmachine mag een droger natuurlijk ook niet ontbreken. In je studentenkamer heb je waarschijnlijk niet zo heel veel ruimte, dus een wasrek vol met was ben je liever kwijt dan rijk. Huur daarom ook een wasdroger om ruimte te besparen. Net zo goedkoop als de wasmachine en ook zonder verborgen kosten.

Ga je studeren of wonen in Eindhoven? Kijk dan zeker eens naar de mogelijkheden van het huren van een wasmachine en droger. Voor een maandelijks bedrag ben jij zeker van schone was tijdens je studententijd.

Meerdere wasmachines huren als wooncoöperatie?

In een keer meerdere wasmachines en drogers leasen/huren in de regio van Eindhoven. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Begin nu met zorgeloos wassen en drogen