Sinds 1985 zorgeloos wassen en drogen
Gratis reparaties!
Dagelijks opzegbaar
Snelle bezorging
Geen verborgen kosten

Wasmachine huren 6 t/m 8 kg

Wasmachine huren

€20,- per maand

Wasmachine huren particulier is voordelig

Regelmatig jouw kleding en beddengoed wassen is belangrijk. Dit is niet alleen fris maar ook beter voor jouw gezondheid. Gelukkig is er vandaag de dag de wasmachine. Een nieuwe wasmachine aanschaffen is prijzig, tenzij je een tweedehands model koopt. Het nadeel van een tweedehands model is dat je maar moet afwachten hoe lang hij blijft functioneren, in de meeste gevallen heb je ook geen garantie. Je bent dan veel geld kwijt aan de reparatie of je kunt alsnog een nieuwe kopen. Wil je niet veel geld uitgeven aan een wasmachine? Dan is gebruik maken van onze wasmachineverhuur een zeer aantrekkelijke optie. Wij maken gebruik van de beste merken zoals Bosch en AEG.

Gratis reparaties

De gehuurde machines worden binnen twee werkdagen gratis gerepareerd of geruild. Zonder voorrij kosten.

Dagelijks opzegbaar

Na je huurtermijn kun je je contract dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand.

Snelle bezorging

Binnen no time hebben wij voor jou de gewenste machine.

Geen verborgen kosten

De prijzen die wij vragen zijn ook écht de prijzen die we vragen. Doormiddel van een huurovereenkomst.

Contract overdragen

Bij een verhuizing kun je je contract zonder kosten eenvoudig overdragen aan een huisgenoot.

Een nieuwe wasmachine voor een aantrekkelijk tarief

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die een wasmachine huren. Voor een aantrekkelijk bedrag per maand haal jij namelijk de nieuwste wasmachine in huis. Bij ons loop je niet tegen verborgen kosten aan, dit wordt vastgelegd in een huurovereenkomst. Wil jij een andere wasmachine? Gebruik je de wasmachine niet meer? Na het verlopen van jouw huurtermijn kun je het contract dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. Een ander voordeel van onze wasmachine verhuur is dat de wasmachine snel wordt geleverd en geïnstalleerd.

  • Een nieuwe wasmachine voor €20 per maand;
  • Snelle bezorging en installatie;
  • Na huurtermijn dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand;
  • Wasmachine huren zonder BKR-toetsing;
  • Topmerken zoals Bosch en AEG;
  • Gratis reparatie en vervanging;
  • Nieuwe bewoner of huisgenoot kan kosteloos het contract overnemen,
    Geen verborgen kosten dankzij huurovereenkomst;
  • Gratis reparatie of vervangend exemplaar.
 

Gaat de wasmachine stuk? Maak je niet druk! Wij repareren hem gratis of brengen een vervangende wasmachine. Daar betaal je zelfs geen voorrijkosten voor. Binnen twee werkdagen komt er een monteur langs of wordt de wasmachine vervangen. Bekijk alle voordelen van Hoevenaars Wasmachineverhuur.

Wasmachine student

Wanneer je een student bent of de ouder van een student, is het huren van een wasmachine zeer aantrekkelijk. Dit omdat je als student vaak maar tijdelijk in een woning verblijft. Zo ben je geen hoge kosten kwijt aan een wasmachine die je maar tijdelijk gebruikt. Stop je met jouw opleiding? Ben je klaar met jouw studie? Dan kun je de verhuurovereenkomst zonder kosten eenvoudig overdragen aan een huisgenoot.

Een wasmachine en droger huren, dat kan natuurlijk ook bij Hoevenaars Wasmachineverhuur. Zo haal je nog meer voordeel uit jouw wasmachine. Mocht je al een wasmachine in bezit hebben dan is het ook mogelijk om alleen een droger te huren.

Voordelig wasmachine huren

Het kan voordelig zijn om een wasmachine te huren als student. De wasmachine wordt bij jou bezorgd en geplaatst.

Veelgestelde vragen

Dat is afhankelijk van uw situatie. Bij Hoevenaars Wasmachineverhuur is de huur van onze witgoed inbegrepen met gratis reparatie bij eventuele problemen.

Bij Hoevenaars Wasmachineverhuur doen we niet aan BKR-toetsing, zolang u uw wasmachine kunt blijven betalen mag u gebruikmaken van onze diensten.

Bij ons hoeft u geen borg te betalen voor het huren van wasmachines of drogers. U hoeft enkel 25,- euro eenmalig installatiekosten te betalen.

Bij Hoevenaars Wasmachineverhuur werken wij met diverse merken wasmachines. Wij leveren vooral wasmachines van Bosch en AEG.

Begin nu met zorgeloos wassen en drogen